Afbouwgarantie Drenthe

De Afbouwgarantie voor zorgeloos bouwen

Je droomt er al je hele leven van: wonen in de rust en natuur van Drenthe. En dan doet zich een gelegenheid voor om je eigen huis te gaan bouwen. Je grijpt die kans natuurlijk met beide handen aan. Het bouwen van je eigen droomhuis in Drenthe moet echter geen nachtmerrie worden. Je kunt alles nog zo goed geregeld hebben, als de aannemer failliet gaat als jouw huis pas half af is, dan heb je een probleem. Daarom is er de Afbouwgarantie van Betaal Garant Nederland.

contact opnemen

Afbouwgarantie-of-Insolventieverzekering-regelen-Betaal-Garant-Nederland

woning-laten-bouwen-Betaal-Garant-Nederland

Wat is een Afbouwgarantie?

Je kunt je bijna overal tegen verzekeren, zo ook tegen het failliet gaan van de aannemer. De Afbouwgarantie van Betaal Garant Nederland is een garantie die in actie komt bij een faillissement van de aannemer. Als je gebruik maakt van onze Afbouwgarantie, dan weet je zeker dat je huis afgebouwd wordt. Betaal Garant Nederland regelt een andere aannemer en zorgt dat de oorspronkelijke aanneemovereenkomst uitgevoerd wordt. Je hebt er zelf geen omkijken naar en ook de kosten blijven gelijk.

 

Waarom kiezen voor de Afbouwgarantie

Als de aannemer zijn werkzaamheden staakt omdat hij failliet is, dan kun je ervoor kiezen zelf een andere aannemer te zoeken die verder gaat waar de eerste was gebleven. De Afbouwgarantie neemt je echter al het regelwerk uit handen. Dit is het grote voordeel van de Afbouwgarantie van Betaal Garant Nederland vergeleken met de bouwgarantie die andere organisaties bieden. Verder weet je zeker dat je niet duurder uit bent en dat het huis precies wordt zoals eerder afgesproken. Dit bespaart je veel stress en zorgen in een toch al enerverende tijd. Voor slechts een klein promillage van de bouwsom kun je je met de Afbouwgarantie verzekeren van een zorgeloos verloop van het bouwproces.

 

Contact opnemen