Afbouwgarantie Friesland

Een nieuwbouwwoning laten bouwen gaat niet altijd van een leien dakje. Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat de in 2017 opgeleverde huizen gemiddeld 21 gebreken vertoonden. En wanneer de aannemer dan niet op komt dagen of inmiddels failliet is, heeft de huiseigenaar een groot probleem. Tenzij er sprake is van een Afbouwgarantie van Betaal Garant Nederland. In dat geval zorgen wij dat binnen 4 weken een andere partij uw nieuwbouwwoning afmaakt of herstelt of bij eindoplevering de gebreken vlot laat herstellen.

 

Goed verzekeren tijdens nieuwbouw en verbouw

Of u nu een huis laat bouwen of verbouwen, het is zaak dat u zich goed laat verzekeren. Hiermee voorkomt u onaangename verrassingen tijdens of na het bouwproces. Betaal Garant Nederland helpt u zowel bij nieuwbouw als verbouw door middel van haar Afbouwgarantie i.c.m. Zekerheidsstelling. Het verzekeren tegen faillissement van de aannemer en tegen gebreken voor en na de oplevering. Deze Afbouwgarantie is meer dan een insolventieverzekering alleen: hiermee heeft u de garantie dat u vlotte en deskundige hulp krijgt van onze juridische medewerkers en dat uw huis zonder kosten afgebouwd of hersteld wordt. Bovendien hoeft u niet zelf op zoek te gaan naar een vervangende partij, dit is inbegrepen in de Afbouwgarantie.

 

Afbouwgarantie in Friesland van Betaal Garant Nederland

Niet alleen komt het voor dat een aannemer tijdens de bouw of verbouw van een woning failliet gaat. Sommige klanten hebben de pech dat zowel de eerste als de tweede aannemer die ze hierbij in de arm nemen failliet gaat. In dit geval ontstaan er enorme kostenposten, die met een Afbouwgarantie voorkomen hadden kunnen worden. Niet voor niets is het kopen van een nieuwbouwwoning een van de grootste financiële gebeurtenissen tijdens uw leven. Betaal Garant Nederland helpt u graag dit goed te laten verlopen. Neem direct contact met ons op om financiële tegenvallers tijdens de nieuwbouw of verbouw van uw woning in Friesland te voorkomen.

 

Contact opnemen