Afbouwgarantie Groningen

Het laten bouwen van een huis is niet zonder risico’s. De Afbouwgarantie van Betaal Garant Nederland beschermt u tegen faillissement van de aannemer tijdens het bouwproces. Zo dekt u zich in tegen financiële risico’s volgend op een faillissement van de aannemer. Laat u een huis in Groningen bouwen of verbouwen, dan geeft Betaal Garant Nederland u zekerheid.

 

woning-afbouwen-aannemer-Afbouwgarantie-Betaal-Garant-Nederland

afgebouwde-woning-Betaal-Garant-Nederland

Wat mag ik verwachten van een Afbouwgarantie?

Met deze Afbouwgarantie laat u zich verzekeren tegen faillissement van de aannemer. Maar welke voordelen biedt verzekeren bij Betaal Garant Nederland nog meer?

  •  Bij faillissement van de aannemer wordt binnen 4 weken een vervangende partij geregeld*.
  •  Wij leveren een vlotte en deskundige dienstverlening dankzij onze medewerkers met juridische achtergrond.
  •  In tegenstelling tot bij de notaris hoeft u de afbouw niet zelf te regelen of de notaris per uur te betalen. Deze diensten zijn inbegrepen in onze Afbouwgarantie.
     

Afbouwgarantie voor uw nieuwe en bestaande woning

Onze Afbouwgarantie, ook wel insolventieverzekering genoemd, dekt de schade bij faillissement aannemer. Onze Zekerheidsstelling verzekert u tegen gebreken bij oplevering nieuwbouw of tegen het niet afwerken van de laatste puntjes op de i. Ook bij een verbouwing kunt u een Afbouwgarantie regelen via Betaal Garant Nederland. Zowel bij nieuwbouw als bij het verbouwen van een bestaande woning heeft u de garantie dat uw woning zonder bijkomende kosten zal worden afgebouwd wanneer de aannemer failliet gaat. Bovendien worden gebreken die u na de oplevering en binnen de 4 weken periode opmerkt gedekt door onze Zekerheidsstelling.

 

Vandaag nog de werkzaamheden van uw aannemer verzekeren

Bent u van plan uw huis te bouwen of verbouwen in Groningen, dan helpt Betaal Garant Nederland u graag met uw Afbouwgarantie. Zo weet u zeker dat u kunt rekenen op goede kwaliteit en begint u goed voorbereid aan een nieuwbouw- of verbouwproject. Neem voor meer informatie over de Afbouwgarantie vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen