Afbouwgarantie: Huis bouwen met garantie


Bij de bouw van een nieuwbouwwoning wilt u geen financiële risico's lopen. Denk bijvoorbeeld aan gebreken die niet worden opgelost of een faillissement van een aannemer. Een goede Afbouwgarantie biedt gelukkig uitkomst. Bij Betaal Garant Nederland bent u aan het juiste adres voor een Afbouwgarantie van uw nieuwbouw woning. Een financiële oplossing is bij ons altijd gegarandeerd middels onze Afbouwgarantie bij een faillissement van uw aannemer.

 

Verzekeren tegen faillissement en gebreken aannemer

Met een Afbouwgarantie van Betaal Garant Nederland heeft u de garantie dat uw woning wordt afgebouwd bij een faillissement van de aannemer. Tegen gebreken bij oplevering bent u ingedekt met de zekerheid van onze afbouwgarantie. Alleen al in 2017 werden nieuwbouwwoningen met gemiddeld 21 gebreken opgeleverd. Wij stappen daarom graag in bij het bouwproces en vertrekken pas als een bouw of verbouwing naar tevredenheid is voltooid. Bij een eventueel faillissement van een aannemer is er vaak binnen 4 weken een vervangende partij gevonden die het project afrondt. Een betere Afbouwgarantie kunt u zich niet wensen i.c.m. de Zekerheidsstelling tegen gebreken.

 

Zorg-dat-uw-woning-wordt-afgebouwd-met-een-Afbouwgarantie

Huis-bouwen-Afbouwgarantie-regelen-Betaal-Garant-Nederland

Afbouwgarantie bij Betaal Garant Nederland

Wilt u de zekerheid van een Afbouwgarantie? Dan zit u bij Betaal Garant Nederland helemaal goed. Bij ons weet u zeker dat alles goed wordt geregeld en heeft u nergens omkijken naar. Dankzij onze juridische achtergrond weten we als geen ander hoe we snel en efficiënt een oplossing kunnen realiseren voor uw nieuwbouw woning. Wij nemen u veel werk uit handen, dus neem direct contact met ons op om het een en ander in gang te zetten voor de bouw én afbouw van uw droomwoning.
 

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen of     bel ons