Afbouwgarantie Noord-Holland

Het kopen van een nieuwbouw woning is een spannend, maar zeker ook leuk proces. Door voor Noord-Holland te kiezen, maakt u ook de keuze om daar waarschijnlijk een bepaalde periode van uw leven door te brengen, herinneringen te maken. In financieel opzicht gaat u echter ook een stukje risico aan. Voor een verbouwing geldt dat ook, op wat kleinere schaal. U neemt een aannemer in de arm die u vertrouwt. U gaat er vanuit dat hij volgens afspraak werkt, en uw nieuwbouw huis of verbouwing keurig oplevert. Stel nu, dat hij dat niet doet, of niet kan doen vanwege zijn faillissement? 
 

Waarom een Afbouwgarantie?

Om u voor dit soort risico’s te behoeden bieden wij u onze Afbouwgarantie. Het woord zegt letterlijk waar het voor staat: het geeft u de garantie dat uw nieuwbouw woning in Noord-Holland wordt afgebouwd. Mocht u zich afvragen of dit nodig is: in 2017 werden er gemiddeld 21 gebreken geconstateerd bij nieuwbouw woningen die werden opgeleverd. We hopen dat dit niet voor uw nieuwe huis geldt, maar u hier tegen verzekeren is dus absoluut niet overbodig. 
 

Afbouwgarantie: hoe werkt dat dan?

Wanneer u een Afbouwgarantie afsluit bij Betaal Garant Nederland, staan wij u terzijde gedurende het hele bouwproces, door te controleren en te coördineren. Wanneer de bouw of de verbouwing helemaal verloopt zoals overeengekomen, trekken wij ons na de oplevering weer terug. Mocht het echter ergens fout gaan, dan ondernemen wij direct actie, en zorgen we gegarandeerd voor een goeie, snelle oplossing. U krijgt precies waar u voor betaalt. 
 

Maar een notaris geeft toch ook een bouwgarantie?

Dat klopt helemaal. Verschil is dat er door de notaris in geval van bouwgarantie alleen een fonds wordt gecreëerd. U moet zelf op zoek naar een vervangende aannemer. Loopt uw Insolventieverzekering via ons, tegen faillissement van de aannemer, dan zoeken wij direct een aannemer die uw bouwproject afmaakt. Voor u waarschijnlijk een veilig gevoel: u bent ook verzekerd tegen mogelijke meerkosten. Mocht het nodig zijn, dan komen onze juridisch geschoolde medewerkers meteen in actie om de voor u beste én snelste oplossing te regelen.

Contact opnemen