Waarom heb ik een Afbouwgarantie nodig voor de bouw van mijn huis?

Bij een investering in een nieuwbouwproject is veel geld gemoeit , en u wilt dat het resultaat naar wens is. Hoewel aannemers altijd de plicht hebben om hun beloftes na te komen en uw woning naar behoren op te leveren, kan er in de praktijk altijd iets mis gaan. De aannemer kan bijvoorbeeld failliet gaan. Dan kunt u in het ergste geval een lange tijd moeten wachten op de afronding van het nieuwbouwproject. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u een Afbouwgarantie afsluit bij Betaal Garant Nederland.


Meer weten?


Bescherming tegen faillissement van uw aannemer

De belangrijkste reden om te kiezen voor een Afbouwgarantie is om u te beschermen tegen faillissement van uw aannemer. Bij Betaal Garant Nederland werken we zonder duur lidmaatschap of aangewezen aannemer(s). U kunt dus zelf uw eigen aannemer kiezen. 


Uw nieuwbouwwoning wordt snel en vakkundig afgebouwd zonder extra kosten

Met de Afbouwgarantie van Betaal Garant Nederland hebt u de zekerheid dat uw woning wordt afgebouwd zonder dat u hiervoor extra kosten betaalt. Binnen 4 weken* zorgen wij er voor dat er een derde partij komt die uw woning afbouwt. U hoeft dan niet zelf op zoek naar een nieuwe aannemer.

*  in uitzonderlijke gevallen, en in onderling overleg met u, kan het langer zijn dan de normaal beoogde termijn. 


Hoe werkt onze Afbouwgarantie?

Als eerste wordt uw aanneemovereenkomst door ons grondig tegen het licht gehouden en indien nodig aangepast zodat deze volledig in balans is qua betaling en levering. Bij faillissement van de aannemer zal er geen discussie ontstaan en zullen wij niet wachten op een eventuele betaling van derden terwijl uw huis er als een bouwval bij staat. Wij gaan direct naar de curator en proberen de bestaande bouwvakkers uw huis te laten afbouwen. Is dit niet mogelijk, dan gaan wij direct voor u op zoek naar een andere aannemer welke uw woning zo snel mogelijk gaat afbouwen zonder extra kosten!

Afbouwgarantie-of-Insolventieverzekering-regelen-Betaal-Garant-Nederland

woning-laten-bouwen-Betaal-Garant-Nederland

 

Meer weten over een Afbouwgarantie?

Wilt u graag meer weten over uw financiële zekerheid en uw mogelijkheden t.a.v. een Afbouwgarantie? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!


Vul hieronder het formulier in

U kunt ons ook bellen op telefoonnummer: 020-2615477