Nieuwe keuken of badkamer laten bouwen?

Bij een nieuw te bouwen woning of bij een grote verbouwing zijn de grote financiele posten ook vaak gereserveerd voor de keuken en/of de badkamer, maar wat nu als de leverancier failliet gaat en u hebt al betaald? Dan is het geld verdwenen zonder dat u er iets voor geleverd hebt gekregen.

U kunt er voor kiezen om de betaling middels Stichting BGN Zekerheidsstelling te laten verlopen. Wij controleren samen met u of alles wat u besteld heeft goed en correct wordt afgeleverd op het door u gewenste adres. Als alles klopt zullen wij de boorbetaling naar uw leverancier binnen 5 werkdagen netjes regelen.

Laten wij er nu vanuit gaan dat de levering correct is verlopen. De aankoop is succesvol geweest, nu nog de plaatsing van alle aparatuur. U verwacht uiteraard een keurige en nette afwerking, waardoor u en eventueel uw gezinsleden volop en probleemloos gebruik kunnen maken van de door u aangekochte keuken en/of badkamer, maar uit het bovenstaande blijkt al dat er ook van alles mis kan gaan. En als u al volledig betaald hebt, kunt u vaak fluiten naar de oplossing van ontstane problemen. Of u bent eindeloos aan het smeken of men nog wil terugkomen om problemen op te lossen.

U ziet het, een droom slaat om in een nachtmerrie!

Voorkom al deze ellende en slapeloze nachten. Laat de aankoop en installatie verlopen via de Zekerheidsstelling van Betaal Garant Nederland. Samen met uw leverancier/installateur maken wij een plaatje op maat.


U hebt er geen omkijken naar en wij ontlasten u in het gehele proces.

keuken-laten-verbouwen

badkamer-laten-verbouwen

 

Contact opnemen