Wij zijn er voor opdrachtgever(s) en opdrachtnemer(s)


Situatieschets 1:

Wij zijn er niet alleen voor de opdrachtgever(s), maar ook zeer zeker voor de opdrachtnemer(s).

Steeds vaker komt het voor dat u als (hoofd) opdrachtnemer(s) gebruik moet maken van ZZP’ers of onderaannemer(s), deze staan vaak vooraan als het gaat om uitbetaling van hun factuur. Uiteraard is er niets mis met een vlotte en correcte betaling van hun factuur, maar wat als de door hun gestelde kwaliteit van werken ernstig tekort schiet? Of u hebt, om ze aan het werk te krijgen, alvast een bedrag voorgeschoten, en staat nu op de bouwlocatie te wachten totdat ze eindelijk eens arriveren en aan het werk gaan.

Herkenbaar? Bel 020-2615477 voor een passende oplossing voor alle partijen.


Situatieschets 2:

Uw opdrachtgever(s) verlangen van u een bankgarantie, en wij horen u denken: een zware wissel op het financieel budget en geen flexibel maatwerk bespreekbaar met uw bank. Vaak eindigt het in het afslaan van de opdracht, wat uiteraard voor uw bedrijf en uw eventuele werknemers zeer frustrerend is. Zeker omdat u het werk wel financieel aan kunt, maar niet als uw inkoop wordt afgesneden door een bankgarantie.

Betaal Garant Nederland kan samen met uw opdrachtgever(s) kijken naar onze mogelijkheden en wellicht u een maatwerk pakket aanbieden, middels onze Zekerheidsstelling, waar alle partijen mee kunnen leven maar waar ook mee te werken valt, op de bouw maar ook financieel.

Aarzel niet en bel ons nu op 020-2615477 

Reeds velen hebben wij een oplossing geboden.

 

Wij zijn er immers ook voor u!

 

Contact opnemen