Zekerheidsstelling: financiëel ontzorgen met zekerheid

Bij nieuwbouw of verbouwen wilt u het liefst zekerheid vanuit de aannemer dat uw bouwproject met succes wordt voltooid en opgeleverd. Toch loopt u altijd een bepaald risico op bijvoorbeeld het faillissement van een opdrachtnemer. Betaal Garant Nederland biedt financiële zekerheid middels een Zekerheidsstelling. Dit garandeert u financiële ontlasting en zekerheid. U wordt financieel niet belast en dit voorkomt vervelende scenario's. Met een Zekerheidsstelling van Betaal Garant Nederland heeft u dus nergens omkijken naar als blijkt dat de aannemer er een potje van heeft gemaakt.

 

Financiële zekerheid bij een nieuwbouw project

Bescherm uzelf middels onze Zekerheidsstelling (een soort uitgebreide insolventieverzekering) als u geen onnodige risico's wilt lopen bij gebreken of vertraging bij de oplevering. De Zekerheidsstelling geeft u de garantie dat een nieuwbouw project of verbouwing daadwerkelijk correct en zonder gebreken wordt afgerond. U regelt dit door een aannemer te verplichten een gedeelte van de aanneemsom via Betaal Garant Nederland te laten verlopen. De Zekerheidsstelling is een bepaald percentage van de aanneemsom en biedt zekerheid bij ernstige gebreken of het uitblijven van de laatste puntjes op de i.

 

Zekerheid met een Zekerheidsstelling

Een Zekerheidsstelling is flexibel. Bij de notaris wordt slechts een fonds gereserveerd en draagt u als klant zelf de verantwoordelijkheid dat alles wordt afgebouwd. Bij het ondernemen van actie dient u een notaris per uur te betalen. Bij Betaal Garant Nederland zitten al deze diensten bij de voorwaarden inbegrepen. Wilt u meer weten over onze Zekerheidsstelling t.a.v. van uw nieuwbouwproject of een verbouwing via Betaal Garant Nederland? Neem dan direct contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om een en ander te realiseren.

Contact opnemen