Zekerheidsstelling Friesland

Het is verstandig om u door middel van een Zekerheidsstelling te verzekeren van een goed verloop van de nieuwbouw of verbouw van uw woning in Friesland. Betaal Garant Nederland helpt u met uw Zekerheidsstelling door een bedrag van uw aannemer apart te zetten. Dit biedt u garantie op het juist afronden van de bouwwerkzaamheden.

 

Beschermd tegen gebreken van de aannemer

Wanneer u kiest voor een Zekerheidsstelling om u te verzekeren tegen gebreken van de aannemer, wordt op de aannemerssom een percentage ingehouden door Stichting BGN Zekerheidsstelling. Dit geld wordt namens u opzijgezet en pas vrijgegeven wanneer het aannemerswerk zonder gebreken is opgeleverd. Mocht een aannemer failliet gaan, dan wordt dit ingezet worden om alle aanloopkosten die hierdoor worden veroorzaakt op te vangen. Ook dan ontlasten wij u en heeft u hier zo min mogelijk hinder van.

 

Juridisch staat u sterker met een Zekerheidsstelling achter de hand

Met het afsluiten van een Zekerheidsstelling weet u dus zeker dat een aannemersbedrijf zijn werk goed voltooit. Wanneer er geschillen mochten ontstaan, heeft u een sterker uitgangspunt. Waar u zonder Zekerheidsstelling aan zult moeten tonen dat een aannemer zijn afspraken niet nakomt, moet met Zekerheidsstelling de aannemer aantonen dat hij dat wel heeft gedaan. Immers heeft u nu een waarborgsom achter de hand.

 

Veilig uw huis bouwen of verbouwen in Friesland

Met een garantie van Betaal Garant Nederland kunt u met een gerust hart uw huis in Friesland bouwen of verbouwen. Naast een Zekerheidsstelling kunt u ook een Afbouwgarantie bij ons afnemen. Beide producten dienen ervoor u te verzekeren tegen gebreken bij nieuwbouw en faillissement van de aannemer. Neem voor meer informatie over onze diensten vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u dan zo snel mogelijk, zodat u veilig uw huis kunt laten (ver)bouwen.

 

Contact opnemen